Žižović žali zbog propuštenih šansi, Kurčubić hvali svoj tim
Ovo je bila 10. međusobna utakmica Krupe i Radnika u Premijer ligi BiH. Čak osmi remi viđen je danas, a Radnik ima dvije pobjede

Treneri Radnika i Krupe

Žižović žali zbog propuštenih šansi, Kurčubić hvali svoj tim

M. Šljivak

Krupa i Radnik odigrali su danas meč bez golova u 14. kolu Premijer lige BiH.

Utakmica ovih timova obilovala je šansama, ali na kraju realizacije nije bilo.

Trener domaćeg tima Petar Kurčubić je zadovoljan igrom svog tima.

"Zadovoljan sam igrom i odnosom, dali smo koliko možemo. Radnik je odlična ekipa, vjerovatno su i kvalitetniji od nas. Mogli su svi uživati u fudbalu, meč je bio otvoren, ali falili su golovi. Ostaje nam da mi igramo ovako ili bolje u narednim utakmicama. Mi u svakom meču moramo igrati napadački i tražiti bodove", istakao je Kurčubić.

Trener Radnika Mladen Žižović ističe da je njegov tim odigrao jako dobar meč, ali da je relizacija problem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bez obzira što nismo dali gol, ovo je jedna od naših najboljih utakmica. Dominirali smo i trebali smo dobiti ovaj meč. Mi moramo realizovati šanse i imamo na čemu raditi u narednom periodu", istakao je Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi