Uspješan debi Kurdića za Kukeši

Stigao iz Novog Pazara

Uspješan debi Kurdića za Kukeši

H. Zilić

Sarajevo je prije nekoliko dana poslalo Numana Kurdića na novu posudbu. 

Mladi fudbaler se jesenas "kalio" u Novom Pazaru gdje je odigrao gotovo sve utakmice, a dodatno iskustvo će sada sakupljati u albanskom Kukešiju koji ga je predstavio kao veliko pojačanje.

Tako je danas u prvenstvenom duelu protiv Skenderbeua zauzeo mjesto u prvoj postavi, a posao je u zadnjoj liniji odradio vrlo dobro što pokazuje i sam rezultat. Kukeši je kao gost slavio sa - 4:0.

S Kurdićem u ekipi Kukeši je poslije šest kola prvi put sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Ostaje da se vidi da li će Kurdić dobrim igrama u Albaniji izboriti za šansu u redovima bh. prvaka Sarajeva. Na Koševo je stigao još kao junior iz mostarskog Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi