Kurzawa dobio iznenađujuću ponudu za nastavak karijere

Šta će odlučiti?

Kurzawa dobio iznenađujuću ponudu za nastavak karijere

E. Oštraković

Nekoliko igrača u PSG-u odlučilo je otići nakon što su njihovi ugovori sa klubom istekli, te neće nastupiti čak ni u Ligi prvaka.

Ipak, zanimljiva stvar dogodila se lijevom beku ove ekipe, Layvinu Kurzawi, kojem također ističe ugovor, te postaje slobodan igrač.

On je posljednjih nekoliko mjeseci pregovarao sa mnogim ekipama, ali nije potpisao niti za jednu, već je tražio najbolju opciju.

Čini se kako će na kraju ostati u PSG-u jer ga je kontaktirao Leonardo, direktor PSG-a, kako bi mu ponudio produžetak saradnje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako javljaju francuski mediji Kurazawa je bio itekako iznenađen razvojem situacije, ali još uvijek nije odlučio da li će prihvatiti novi četverogodišnji ugovor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi