Cavani i Thiago Silva se osvetili PSG-u jer su im zabili nož u leđa

Odbili igrati u Ligi prvaka

Cavani i Thiago Silva se osvetili PSG-u jer su im zabili nož u leđa

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani ovog ljeta će napustiti PSG jer mu ističe ugovor.

Cavani će 1. jula zvanično biti slobodan fudbaler, a kako stvari stoje karijeru će nastaviti u dresu Atletico Madrida. Ovaj 33-godišnji igrač ostavio je veliki trag u klubu iz Pariza, ali nakon dolaska Maura Icardija izgubio je mjesto u prvom timu.

PSG je nedavno potvrdio da će Cavani i Thiago Silva napustiti klub jer im ističu ugovori. Ipak, govorilo se da bi oni mogli ostati do kraja avgusta kako bi igrali u Ligi prvaka, ali od toga neće biti ništa.

Cavani i Thiago Silva su odbili da ostanu u PSG-u još dva mjeseca i jasno je da klub neće moći računati na njih u četvrtfinalu Lige prvaka koje se igra sredinom avgusta u Lisabonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

To će sigurno biti veliki udarac za ovaj tim jer je jasno o kakvim igračima se radi, ali Cavani i Thiago Silva su na taj način sigurno odlučili da se osvete jer klub uopšte nije ni htio da počne pregovore s njima oko novog ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi