Kutić: Kozara je jak tim, ali idemo na pobjedu

Derbi kola u Krupi

Kutić: Kozara je jak tim, ali idemo na pobjedu

D. Vejo

Drugoplasirana ekipa u Prvoj ligi Republike Srpske Krupa, s nestrpljenjem dočekuje subotu i meč sa Kozarom iz Gradiške koji bi ih ukoliko osvoje tri boda a prvoplasirana Mladost kiksa, postavio na čelo tabele. Iako kako kažu jak protivnik, izabranici Slobodana Starčevića idu na maksimalan učinak u ovoj utakmici.

"Očekuje nas jedna vrlo nezgodna utakmica. Svakako da spada u derbi kola. Kozara je jedna veoma disciplinovana ekipa koja igra dobar fudbal ove sezone. Nekoliko igrača koji su bili u našem timu prešli su u redove Gradiščanaca od kojih bi svakako istakao Stefana Tomaša", rekao je za SportSport.ba golman Krupe, Jovan Kutić.

Pobjeda u prvoj utakmici nastavka protiv Slobode iz Novog Grada, svakako je veliki motiv pred derbi meč koji Krupa igra sutra.

"Sjajno smo otvorili proljetni dio šampionata. Upisali smo veoma važnu pobjedu koja nam je dala vjetar u leđa i motivisala nas za dalje. Ekipa je spremna, mislim da možemo odgovoriti zadatku koji je pred nama", riječi su golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi