8

Komentari (8)

Hanibal
Pogledajte naslov: Srbi se hvatali za glavu??? Mora li u svakom tekstu o igracima iz Srbije biti Srbi? U ovome slucaju totalno sustinski i gramaticki neispravno. Prvo u Srbiji ne zive samo Srbi. Kao sto je poznato tu zive i drugi narodi, a medu njima: Madari, Bosnjaci, Rumuni, Hrvati, Albanci itd. Ne znam nacionalni sastav reprezentacije Srbije, ali pretpostavimo da nisu svi etnicki Srbi. Sta sa igracima drugih nacija?? Glupost je pisati ovakve naslove. Naslov treba bit gramaticki tacan koji odgovara sadrzaju: Reprezentativci Srbije se hvatali za glavu ...(Pod ovim naslovom su obuhvaceni sve nacije koje igraju za rep Srbije)
user1692778042
Udri cetnike da hoce biti 3 cigani
HamzaVojvoda
Udri ti mater po pi3di
Pajkan
Dobro je Hamzalijabeže što se žestiš?
Patriotbosna
saju701
Srbija ima dobar napad ali odbrana im je katastrofa.
Sejo1979
Realno gledajuci trebalo je biti bat 2 :2 meninje svjedno ali srbija je bilja bolja madjari su bolje igrali u srbiji nego danas kod kuce sve u svemu dobra utakmica
Patrice77
Au koliko su se laktasenkova braca nabrijala na Srbe, strasno haha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.