17

Komentari (17)

karlhajncbrazzzo
Hrvatska, BiH, Srbija, Makedonija i Crna Gora. Bratstvo i jedinstvo bi se zvala grupa. Stil igre kom obojci, kom opanci. Ja priželjkujem ovakvu grupu, jednom se živi. :))
Adde
Neznam zašto svi gledaju na ispadanje u nižu ligu kao manu a progres u višu kao uspjeh. Pa biće recimo sada Hrvatskoj i Njemačkoj puno lakše da izbore play-off u sljedećem izdanju Lige nacija. Dok će recimo eto naša BiH imati nerealne šanse da ostvari isti rezultat (baraž) u Ligi A.
ArminA
Druze nema play-off-a u nizim ligama ,samo liga A ima play-off .Sad ce Njemacka i Hrvatska morati biti prvi da bi se vratili u ligu A dok se mi bar mozemo nadati tom nekom doigravanju ...
Adde
Naravno da svaka od 4 lige ima svoj play-off. To su ta 4 mjesta rezervisana za finalno takmičenje tj EP 2020. Pobjednik svakog od 4 playoffa ide na EP.
Zaštita Identiteta
Ipak moraš provjeriti malo svoje izvore @ArminA Sva 4 nivoa imaju playoff, i da može se desiti da jedno Kosovo npr tako zaradi Euro iz Lige D
niko nikovic
UEFA je odlučila kako mi ne možemo igrati sa Kosovom, a Srbija i BiH se mogu sastati.
AmellemA
1. Italija 2. BiH 3. Finska Iz trećeg izbjeći Tursku i Srbiju, a četvrtog Grčku i Kipar.
MirzaBarucic
Ne, ne ... daj nam sad Kipar da ih poderemo.
AmellemA
Iz četvrtog bi nam Slovenija više odgovarala. 4 utakmice, 4 pobjede. U Ljubljani bi bili kao "svoji na svome" .
Naser
Vidite kako vlah sa odusevljenjem prati ove najbolje..ovih 12 velicanstvenih...ta ce kad su njegovi ovi Blee liga i treca liga sever
damir bosnjak
ko je na nas kreno..iz mesta se zajebo
criticos
male reprezentacije i nesigurnost javnosti uz nepovjerenje u rad selektora i ucinak igraca kalkulise koja grupa je bolja a koja losija. boli me briga koja ce nas grupa zapasti. ako zelimo na smotru najboljih i igrati sa najboljim grupe i plasman medju prve dvije ne treba da bude strepnja nego cilj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.