Kvare posao Barci: Real poslao ponudu za Dybalu

Krajevi žele napadača Juventusa

Kvare posao Barci: Real poslao ponudu za Dybalu

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da Barcelona želi dovesti Paula Dybalu koji bi trebao biti zamjena za Neymara.

Neymar je odlučio da napusti Barcu i pređe u PSG za nevjerovatnih 222 miliona eura. Jasno je da Barcelona mora dovesti zamjenu za brazilskog igrača koji je bio važna karika u ovoj ekipi. Lista želja katalonskog kluba je pozamašna, a na njoj se navodno našao i napadač Juventusa Paulo Dybala.

Iako su iz Torina poručili da Dybala nije na prodaju čini se da Barcelona neće tako lako odustati od Argentinca. Međutim, posao Kataloncima mogao bi pokvariti ljuti rival Real Madrid koji, pogađajte, odjednom želi dovesti Dybalu. Kraljevski klub je čak poslao i ponudu za ovog napadača.

Naime, Real je spreman da plati 85 miliona eura za Dybalu, ali i da u suprotvnom pravcu pošalje Matea Kovačića. Također, Florentino Perez je poručio da je spreman da pregovara sa Starom damom kako bi doveo Dybalu. Iz Juventusa su poručili da će pustiti Dybalu samo u slučaju da dođe ponuda od 120 miliona eura što je teško očekivati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi