"Za Dybalu nema cijene, odbili smo brojne ponude"
Foto: EPA

Direktor Juventus Beppe Marotta tvrdi

"Za Dybalu nema cijene, odbili smo brojne ponude"

M. Šljivak

Generalni menadžer Juventusa Beppe Marotta još je jednom saopštio kako argentinski fudbaler Paulo Dybala nije na prodaju.

Fantastični ofanzivac se često povezuje s Real Madridom i Barcelonom, ali u Torinu imaju namjeru da još dugo zadrže 23-godišnjeg fudbalera u svom timu.

Marotta tvrdi da cijene za Dybalu nema i da on nije na prodaju.

"Paulo neće biti prodat bez obzira koliko se novca nudilo. Već smo odbili ogroman broj ponuda. On je sretan u klubu i sve dok je tako on će nositi ovaj dres. Može ostati koliko god želi", rekao je Marotta.

Dybala je član Juventusa postao 2015. godine. Stigao je iz Palerma za 40 miliona eura, a ugovor sa Starom damom ga veće do ljeta 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U dresu torinskog tima Argentinac je odigrao ukupno 94 utakmice i postigao je 42 pogotka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi