Kvesić na izlaznim vratima Splita

Bivši mladi bh. reprezentativac

Kvesić na izlaznim vratima Splita

Zoran Vulić danas je na stadionu "Park mladeži" obavio prozivku nogometaša Splita i uoči polaska na pripreme skratio popis za nekoliko imena.

Kako stvari stoje, trener hrvatskog prvoligaša naredne sezone neće računati na usluge 23-godišnjeg Marija Kvesića, koji je u redove Splita dospio prije tri godine iz Širokog Brijega. 

Igrač koji je u prošlosti nastupao za kadetsku, juniorsku i mladu bh. reprezentaciju nije uspio opravdati učekivanja trenera Zorana Vulića, a među otpisanim igračima još se nalaze Roce, Radotić, Glavina, Ibriks i Barbarić.

Na kraju dodajmo da Split u četvrtak odlazi na pripreme u Sloveniju, gdje će boraviti dvije sedmice i odigrati četiri pripremne utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.