Kvesić: Nije mi bilo teško uklopiti se

Želi da opravda poziv selektora

Kvesić: Nije mi bilo teško uklopiti se

E. Škorić

Josip Kvesić jedan je od novajlija u A reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Njega je selektor Mehmed Baždarević pozvao za kvalifikacijske mečeve protiv Belgije i Andore.

"Puno mi znači poziv za A reprezentaciju, zahvaljujem se selektoru što sam dobio šansu da budem ovdje i trudit ću se da je iskoristim na najbolji mogući način", kazao je Kvesić, dodavši:

"Biti s najboljim igračima u državi je velika čast za mene. Igrao sam s Višćom i još nekim igračima u mladoj reprezentaciji, pa mi nije bilo teško uklopiti se. Osim toga, poznajem i sve ostale igrače. Lako se ovdje uklopiti i osjećati kao dio tima. Ono što me posebno raduje je ova atmosfera, a bit će još ljepša ako pobijedimo".

Kvesić je trenutno član turskog Antalyaspora, a ranije je igrao u Željezničaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.