Kvesić sutra putuje u Antaliju, Željo postavio uslov

Potpisuje za Antalyaspor

Kvesić sutra putuje u Antaliju, Željo postavio uslov

Josip Kvesić će sutra otputovati u Antaliju, gdje bi trebao potpisati ugovor sa Antalyasporom.

Željo i Antalyaspor su dogovorili transfer, ali su Plavi postavili uslov. Željezničar je prvobitno tražio 130 hiljada eura obeštećenja, ali su Turci nudili 100 hiljada, da bi se na kraju dvije strane našle 'na pola puta'. Želji će pripasti 115 hiljada eura.

Zbog loših iskustava sa poslovanjem sa turskim klubovima (Šehić, Mersin), iz Željezničara će isplatu cjelog iznosa čekati do ponedjeljka. Ukoliko Antalyaspor ne uplati dogovorenih 115.000 eura, Kvesić će se vratiti u Željezničar.

Josip Kvesić se po okončanju susreta sa Ferencvarošom pozdravio sa navijačima, koji su mu pjesmom poželjeli sve najbolje u nastavku karijere.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.