Marijanu Antoloviću ukraden BMW u Sarajevu

Nesreća za kapitena Plavih

Marijanu Antoloviću ukraden BMW u Sarajevu

Kapitena Željezničara Marijana Antolovića zateklo je neprijatno iznenađenje kada se sa svojim saigračima vratio iz Budimpešte. 

Antoloviću je ukraden automobil BMW 5, crne boje šibenskih registarskih oznaka, kojeg je parkirao na parkingu prekoputa stadiona Grbavica na dan polaska ekipe u Budimpeštu na meč protiv Ferencvaroša.

"U srijedu, na dan polaska u Budimpeštu, imao sam mnogo obaveza, žurio sam, pa sam automobil parkirao na parking prekoputa stadiona. Kada smo se vratili u Sarajevo nakon utakmice, na parkingu ga više nije bilo. Saznao sam da je ukraden baš tokom noći, neposredno prije našeg povratka. Pokušavao sam ga naći, ali uzalud", izjavio je Antolović za portal Klix.ba.

Golman Željezničara istiće da je uprkos gubitku vrijednog automobila u potpunosti fokusiran na revanš protiv mađarskog kluba, koji se igra u četvrtak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šta je tu je, pomirio sam se s tim. Sad sam koncentrisan na utakmicu protiv Ferencvaroša, najvažnije je da prođemo u 3. pretkolo Evropske lige, a automobila će biti", zaključio je Antolović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.