Kvote pred današnji okršaj na Otoci će sigurno obradovati navijače Veleža

Rođeni u ulozi favorita

Kvote pred današnji okršaj na Otoci će sigurno obradovati navijače Veleža

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini i danas će moći uživati u fudbalu jer su na rasporedu dvije utakmice Premijer lige.

Nakon sinoćnjeg odličnog derbija na Koševu i pobjede Sarajeva protiv Borca (4:2) danas se igraju još dvije utakmice sedmog kola Premijer lige naše zemlje i sigurno da nas očekuje dosta uzbuđenja.

Današnji program otvaraju Olimpik i Velež koji se od 16:30 sati sastaju na Otoci. Između ovih timova itekako postoji rivalstvo koje je nastalo prije dvije godine kada su se upravo Vukovi i Rođeni borili za plasman u Premijer ligu.

Sigurno da je šteta što se mečevi Premijer lige i dalje igraju bez navijača jer smo prije nešto više od godinu dana na Otoci gledali pravi spektakl. No, i pored toga sigurno je da možemo očekivati dobar meč ovih timova.

Olimpik je i dalje jedini klub bez bodova u novoj sezoni i jasno je da to danas žele promijeniti protiv Veleža koji s druge strane dobro "kotira", te ima trenutno devet bodova i šesti je na tabeli.

Zbog trenutne forme jasno je da je Velež danas favorit iako igra na gostujućem terenu. Navijačima Rođenih sigurno će se svidjeti kvota na pobjedu njihovog tima koju u bogatoj ponudi nudi kladionica MOZZART.

No, ni Olimpik ne treba tako lako otpisati, a ako vjerujete u pobjedu Vukova možete zaraditi dobar novac. Kvote za meč na Otoci između Olimpika i Veleža možete pogledati OVDJE.

Također, večeras se igra i meč u Mostaru gdje će Zrinjski ugostiti ekipu Mladosti. Jasno je da su Plemići danas izraziti favoriti, ali Mladost je nedavno protiv Željezničara najbolje pokazala da ih ne treba tako lako otpisati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Zrinjskog i Mladosti igra se od 20 sati uz direktan prenos na Areni Sport, a kvote za ovu utakmicu su očekivano na strani mostarskog kluba.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovu utakmicu i to na OVOM linku.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti