Kvote za mečeve Premijer lige odavno nisu bile tako izjednačene kao danas

Na rasporedu tri meča

Kvote za mečeve Premijer lige odavno nisu bile tako izjednačene kao danas

Endin Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se danas utakmicama šestog kola.

Na rasporedu su danas tri utakmice, a kolo će otvoriti Mladost i Olimpik koji se od 16:30 sati sastaju u Doboju kod Kaknja. Od 19 sati igraju Velež - Tuzla City, dok sat kasnije počinje utakmica na Tušnju gdje će snage odmjeriti Sloboda i Široki Brijeg.

Jasno je da će mečevi u Mostaru i Tuzli biti itekako zanimljivi, a ljubitelji bh. fudbala će meč Slobode i Širokog moći pratiti u direktnom prenosu na Areni Sport.

Što se tiče meča u Mostaru jasno je da Velež ulazi s ulogom favorita, a to pokazuju i kvote na kladionici. Tuzla City ima trenutno devet bodova, dok Velež ima bod manje.

No, Rođeni igraju na svom terenu i opravdano je kvota na pobjedu ovog tima manja. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Situacija za utakmicu na Tušnju je nešto drugačija. Ovdje je blago favorit Široki Brijeg koji je nakon pet kola drugi sa 11 bodova. Sloboda će pokušati izboriti pozitivan rezultat i sigurno je da će igrači ovog tima dati sve od sebe da poremete račune gostima.

Kvote su možda iznenađujuće za navijače Slobode, ali ukoliko vjeruju u pobjedu svog tima onda je sada odličan trenutak da to i unovče. Kvote na ovaj meč kladionice MOZZART pogledajte na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, ne treba zanemariti ni meč Mladost - Olimpik. Vukovi dolaze po prve bodove u sezoni i sigurno nas očekuje jako zanimljiv meč. Domaći su puni samopouzdanja nakon senzacije i pobjede protiv Željezničara, ali ovakve utakmice su sigurno najteže.

Kvote su poprilično izjednačene iako Mladost ulazi u meč kao blagi favorit. OVDJE pogledajte kvote MOZZART kladionce za ovu utakmicu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti