Rijeka dovela zvučno pojačanje iz Bugarske

Bezjak tri godine na Kantridi

Rijeka dovela zvučno pojačanje iz Bugarske

Slovenski reprezentativac i dosadašnji fudbaler Ludogoreca Roman Bezjak novo je pojačanje Rijeke.

Napadač bugarskog šampiona na Kantridu stiže kao slobodan igrač, budući da mu na kraju sezone ističe ugovor sa Ludogorecom, a sa Rijekom je potpisao trogodišnji ugovor.

"Jako sam sretan što sam došao u Rijeku i strašno se veselim novom izazovu. Imao sam neke druge ponude iz jakih klubova, ali smatram da je za moju budućnost i za moju obitelj najbolja opcija bila doći u Rijeku i pridružiti se ovom prekrasnom projektu o kojem bruji šira regija", rekao je Bezjak.

Roman Bezjak je tri godine nastupao za Luogorec, gdje je u 95 nastupa postigao 29 golova. Između ostalog, pogađao je protiv PSV-a, Lazija, Dinama...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.