Kvržić ne dolazi na pripreme u Zenicu?

Mali problemi za Prosinečkog

Kvržić ne dolazi na pripreme u Zenicu?

Novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki do sada se nije našao u većim problemima pred prijateljske utakmice protiv Sjedinjenih Država i Meksika, ali čini se kako u prvom od ova dva prijateljska meča neće moći računati na Zorana Kvržića.

Kako prenose Sportske novosti, ekipa Rijeke će samo djelimično ispuniti želju i igraču i selektoru jer će ga vjerovatno pustiti samo na drugu utakmicu, koja je zakazana za 31. januar i u kojoj će naš tim igrati protiv Meksika.

Kvržić bi dakle trebao nastaviti pripreme sa Rijekom i otputovati u Portugal, a iz ove države bi trebao doći pred drugu utakmicu našeg tima te se ponovo vratiti na pripreme. To znači da će on propustiti pripreme našeg tima u Zenici.

Inače, isti izvor prenosi kako se Dinamo Zagreb još uvijek 'lomi' da li da pusti Armina Hodžića koji se također našao na spisku i čiji tim se sprema za drugi dio sezone.

Naša reprezentacija će u Sjedinjenim Državama odigrati dva meča i to protiv Sjedinjenih Država 28. i protiv Meksika 31. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi