Zmajevi pronašli protivnika za juni
Bh. reprezentacija će 2. juna na daleki put kako bi odigrala još jednu prijateljsku utakmicu

Test za bh. tim na dalekom istoku

Zmajevi pronašli protivnika za juni · Ekskluzivno

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem ovog mjeseca igra dvije prijateljske utakmice protiv SAD-a i Meksika, a na klupi naše selekcije debitovat će Robert Prosinečki.

Hrvatski stručnjak je početkom ove godine preuzeo klupu Zmajeva na koju je stigao umjesto Mehmeda Baždarevića. Prosinečki će već krajem ovog mjeseca debitovati na selektorskoj poziciji u Americi gdje će naš tim igrati prijateljske utakmice protiv SAD-a i Meksika.

Ipak, ovo nije FIFA-in termin zbog čega Prosinečki neće moći računati na okosnicu našeg tima i šansu će dobiti većinom igrači iz Premijer lige BiH. Šansu da se upozna bolje sa cijelim timom ovaj stručnjak će imati u junu kada će bh. selekcija igrati prijateljski meč protiv Južne Koreje.

Neslužbeno saznajemo da je NSBiH prihvatio ponudu od marketinške agencije iz Južne Koreje da naša reprezentacija 2. juna igra prijateljski meč protiv ove selekcije i sada se očekuje da naš protivnik potpiše potvrdu nakon čega će sve biti i zvanično potvrđeno.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica će se igrati u Južnoj Koreji od 20 sati po lokalnom vremenu.

Top Komentari

komedija
Mozemo li normalnog protivnika pronaci. Kakva mafija u savezu sjedi.
16 3
Benjamingst
Pitanje dali iko zeli od velikana da igraju sa nama ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti