Kvržić uvršten u idealni tim 19. kola HNL-a

Priznanje za bh. fudbalera

Kvržić uvršten u idealni tim 19. kola HNL-a

Bivši reprezentativac Zoran Kvržić našao se u idealnom timu 19. kola Hrvatske nogometne lige (HNL).

Kvržić je u meču između Rijeke i Slaven Belupa pružio odličnu partiju i bio je jedan od boljih na terenu, a zapažen nastup mu je donio mjesto u idealnom timu 19. kola prema izboru Sportskih novosti.

U timu kola se, osim Kvržića, nalaze još: Livaković (Dinamo), Bosec (Inter), Nižić (Hajduk), Punčec (Rijeka), Sosa (Dinamo), Moro (Dinamo), Olmo (Dinamo), Blažević (Inter), Grezda (Osijek) i Ohandža (Hajduk).

U posljednje vrijeme Kvržić je neizostavan u sastavu aktuelnog prvaka Hrvatske. Do sada je 15 odigranih utakmica u prvenstvu postigao jedan pogodak i upisao pritom pet asistencija.

Kvržićevom timu, s druge strane, ne ide baš najbolje u prvenstvu. Rijeka je trenutno na četvrtom mjestu i za vodećim Dinamom zaostaje čak 15 bodova.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi