Kvržiću odbrojani dani u Rijeci

Napušta Rujevicu

Kvržiću odbrojani dani u Rijeci

Nekadašnji bh. reprezentativac Zoran Kvržić, po svemu sudeći, završio je svoju epizodu u Rijeci. 

Fudbaler rođen u Tesliću je u protekloj sezoni igrao na posudbi u Sheriffu, i to veoma dobro s obzirom da je u 26 utakmica postigao pet golova i upisao 11 asistencija, međutim čini se kako ga Rijeka nema namjeru vraćati. 

Iako sa hrvatskim prvakom ima ugovor do 2018. godine, Kvržić je potvrdio kako nije siguran da će se vratiti na Rujevicu i da je vrlo moguće da potraži novi klub. Da li će u pitanju biti nova posudba, ili pak raskid ugovora, nije poznato. 

Kvržić je stigao u Rijeku iz Osijeka uoči sezone 2013/14. U relativno kratkom razdoblju dosegnuo je formu zbog koje je dobio u reprezentaciju BiH, a u eri bivšeg selektora Safeta Sušića je odigrao tri utakmice za državni tim. 

Pored Sheriffa, Rijeka je u prošlosti Kvržića slala na posudbu i u italijansku Speziju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi