Kyle Walker je na zanimljiv način investirao 46.000 eura: Neki smatraju da je suludo...

Kupio dobermana da mu čuva kuću

Kyle Walker je na zanimljiv način investirao 46.000 eura: Neki smatraju da je suludo...

Edmir Škorić

Defanzivac Manchester Cityja, Kyle Walker, odlučio je poduzeti sve moguće mjere kako bi zaštitio svoj dom od provalnika.

Brojni slavni nogometaši, naročito u Engleskoj, često bivaju na meti pljačkaša i njihove imovine teško ja zaštiti. Walker je uz standardne sigurnosne alarme i kamere, odlučio da kupi i psa čuvara.

Kako je objavio britanski The Sun, Walker je svoj dom u Cheshiru opremio na sve načine, pa je kupio i dobermana kojeg je platio preko 46.000 eura.

Psu je dao ime Apollo, a izvor blizak samom igraču kaže da je Walker zadovoljan njime, bez obzira što je još u fazi obuke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov posao bit će, prije svega, da čuva ulazna vrata kuće, uz redovita izviđanja i izvan i unutar nje. Kompanija koja mu je prodala dobermana, tvrdi da su i brojne druge premierligaške zvijezde također ranije kupovale pse kako bi se zaštitili.

Osim toga, nekima služe isključivo kao kućni ljubimci, bez obzira što se radi o krvoločnoj pasmini.

Top Komentari

GuiliDamou
Dok je ovaca bit će i vune...
5 0
Zoilomas
Jest investiro pola dana rada za njega to je kao tebi dvije marke da investiras.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije