Piše se bahatost, čita Mbappe: Francuz napravio još jedan ponižavajući gest prema saigraču

Snimci iz tunela

Piše se bahatost, čita Mbappe: Francuz napravio još jedan ponižavajući gest prema saigraču

A. Čaušević

Koliko god je nevjerovatan igrač toliko Kylian Mbappe ima i nevjerovatno ponašanje.

Mbappe je u posljednjim izjavama pokušao oprati svoj obraz. Branio se da nije sebičan i bahat fudbaler, ali kada kroči na teren stvari se drastično promijene.

Francuski superstar je u novu sezonu Lige prvaka ušao na sjajan način. Postigao je dva gola Juventusu sa 2:1 i tako je u sjenu stavio konkurente Lionela Messija i Neymara.

Ipak, i ovaj susret nije mogao proteći bez još jednog bahatog gesta zvijezvde PSG-a. Na pressici prije utakmice se smijao novinarskim pitanjima, a zatim je u tunelu kritikovao vlastitog saigrača.

Od ranije se špekuliše da je Mbappe u najboljim odnosima sa Achrafom Hakimijem, a upravo je Marokanac bio njegova posljednja žrtva.

Oglasi

Iako mu je odlični desni bek asistirao u prvom poluvremnu, "gladnom" Francuzu ni to nije bilo dovoljno pa ga je kritikova na putu ka terenu.

"Nije dovoljno da ti bude žao, daj mi dobru loptu", kazao je Mbappe nakon što mu se Hakimi izvinio za jednu akciju.

U drugom poluvremenu Mbappe je bio sebičan pošto u čistoj situaciji nije dao loptu Neymaru dok je Hakimi zamijenjen.

Nevjerovatan bonus za potpis

New York Post je objavio detalje faraonskog ugovora prema kojem će PSG u anredne tri godine platiti 251 milion eura.

To znači da će sva sezona će podrazumijevati injekciju za Mbappéove račune u iznosu od po 83 miliona eura.

Dalje se navodi da je prilikom produženja ugovora Mbappe dobio 125 miliona eura što je najveća cifra u historiji isplaćena nekom sportisti bez ugovora.

Top Komentari

Klicko
Zar nije embape prešao u penal madrid???
0 2
Vienner
Klicko ti sam sebe mrzis i dosadan si vise sa komentarima u vezi Real Madrida Ustani pa izgovori ime Real Madrid Ipak ljudi su prekucali igricu 14 puta
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi