Ramos šokirao fudbalski svijet: Do jučer su bili saigrači, a sada ga je uhvatio za vrat i odgurnuo

Paredes nije to očekivao

Ramos šokirao fudbalski svijet: Do jučer su bili saigrači, a sada ga je uhvatio za vrat i odgurnuo

E. Čaušević

PSG je sinoć na svom terenu pobijedio Juventus sa 2:1 na startu nove sezone Lige prvaka.

PSG je ove sezone među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka, a nije tajna da u klubu iz Pariza su sve snage usmjerili na osvajanje ovog takmičenja.

Liga prvaka je već godinama san na Parku Prinčeva, te je PSG uložio ogroman novac da osvoji ovo takmičenje, ali titula prvaka Evrope još uvijek nije stigla u glavni grad Francuske.

Međutim, PSG je sinoć startao novu sezonu Lige prvaka pobjedom u derbiju protiv Juventusa sa 2:1, te su Parižani pokazali još jednom svoju snagu.

No, derbi na Parku Prinčeva obilježio je i Sergio Ramos koji se našao u centru pažnje tokom jednog naguravanja igrača ovih klubova.

Ramos je sve izneandio kada je uhvatio za vrat Leandra Paredesa s kojim je do prije nekoliko dana dijelio svlačionicu u Pariz, ali nakon što je Argentinac prešao u Juventus očito da je to Španac već zaboravio.

I sam Paredes bio je iznenađen potezom svog dojučerašnjeg saigrača jer nije očekivao da će ga baš tako dočekati na stadionu na kojem je igrao prethodnih nekoliko sezona.

Ipak, Ramos je još jednom pokazao da nema milosti prema protivničkim igračima bez obzira da li je s njima u van terena prijatelj ili ne, a to je Paredes sinoć najbolje osjetio na svojoj koži.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ramos je zbog ovog poteza dobio žuti karton, mada mnogi smatraju da je iskusni defanzivac lako mogao biti i isključen zbog toga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi