Otkriveno zašto je Mbappeu pao mrak na oči

Na ceremoniji dodjele Zlatne lopte

Otkriveno zašto je Mbappeu pao mrak na oči

Admin Čaušević

Zvijezda PSG-a, Kylian Mbappe upao je u niz problema sam zbog kojih je pao u nemilost navijača.

Nakon što je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. i postao najveća najveća nada svjetskog fudbala, međutim i četiri godine kasnije našao se iza "veterana" Karima Benzeme koji je u ponedjeljak proglašen najboljim fudbalerom svijeta, dobivši Zlatnu loptu, nakon sjajne godine.

U međuvremenu, Mbappe je ušao u polemike zbog česte promijene mišljena, odbijanja Real Madrida u zadnji tren, nakon što je imao dogovor s Kraljevima, ili njegovih kontradiktornih poruka u vezi s PSG-om, gdje je bio nezadovoljan nekim odlukama, a zatim poručio da želi ostati u timu.

Imao je problema i reprezentaciji Francuske jer je bio u polemici sa sponzorima, izazvavši kritike u svojoj zemlji.

U tom kontekstu, francuski napadač je imao tešku noć u Parizu tokom ceremonije dodjele Zlatne lopte pa je tako izviždan prilikom dolaska.

Oglasi

Umjesto podrškom 23-godišnji napadač je na dolasku dočekan glasnim zvižducima, što se moglo čuti i u prijenosu uživo. Igrač se nije trznuo i nastavio je put unutra.

Odmah se počelo špekulisati da su popularnom Tortugi zamjerili navijači PSG-a, nakon što se napadač požalio da uprava nije održala obećanja za produženje ugovora.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je tokom ceremonije završio na šestom mjestu u izboru za najboljeg igrača svijeta koje je dodijeljeno favoritu Benzemi i očito mu je zasmetalo ispadanje s popisa petorice finalista, pa kada je je otkriveno da je šesti izgledao je uzrujano i iznervirano.

Francuz je nadao da će biti među top 5 najboljih igrača današnjice, ali to se nije desilo što se fudbaleru PSG-a očigledno nije uopšte dopalo.

Top Komentari

BigBabo
Mali je arogantan..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi