Mbappe ostalim igračima iz PSG-a već saopštio svoju konačnu odluku

Ostaje ili odlazi?

Mbappe ostalim igračima iz PSG-a već saopštio svoju konačnu odluku

Admin Čaušević

Dovođenje brojnih zvijezda u ekipu probudilo je mogućnost odlaska Kyliana Mbappea iz PSG-a.

Parižani su odradili fantastičan prijelazni rok. Stiglo je niz svjetskih zvijezda, a najveća je svakako Lionel Messi koji je došao besplatno.

Nakon što je Messi stigao momentalno se počelo špekulisati o mogućem odlasku Mbappea sa Parka prinčeva i to u Real Madrid.

Neposredno nakon Messijevog potpisa bila se čak i pojavila informacija kako je sjajni Francuz zatražio odlazak te da želi otići u Real Madrid.

Ipak, sada kada se situacija smirila te je odrađeno nekoliko zajedničkih treninga situacija se smirila pa od bombastičnog transfera neće biti ništa.

Posljednje informacije govore da je Mbappe saigračima rekao da, i bez obzira na želju da iga za Real, da će i ove sezone ostati u PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Čak je morao reagovati i sportski direktor Leonardo koji je igračima potvrdio da 22-godišnjak ostaje u prijestolnici Francuske još najkraće ovu sezonu.

Podsjećanja radi, Mbappeu na kraju sezone ističe ugovor s PSG-om te se bogati klub doveo u situaciju da svog najskupljeg igrača izgubi besplatno.

Top Komentari

JuventinoBK
Ma idi u pm berbersko kamerunsku, odurno djubre. Jos nisam cuo da je nekom drago ovo ****o
4 8
WOLF20
Pravo da Vam kazem "i ***** me zaboli"
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi