Mama Kyliana Mbappea dala jasan signal o budućnosti njenog sina
Foto - EPA

Putovanje u Dohu je izuzetno zanimljivo

Mama Kyliana Mbappea dala jasan signal o budućnosti njenog sina

Midhat Šljivak

Saga oko transfera Kyliana Mbappea se nastavlja, a sjajni fudbaler još uvijek šuti o tome gdje će nastaviti karijeru.

Ono što je poznato je da su u trci za potpis Mbappea njegov sadašnji tim PSG, te Real Madrid, koji se odavno povezuje s njegovim dovođenjem.

Kraljevi su uvjereni kako će Mbappe odabrati baš njih. Međutim, bogati vlasnici PSG-a ne odustaju od sjajnog fudbalera i na sve načine pokušavaju da ga zadrže u Parizu.

Dosta utjecaja na odluku o budućnosti imat će i roditelji Kyliana Mbappea, a radost u Parizu narasla je danas nakon što je njegova majka Fayza Lamari otputovala u Dohu.

Mnogi smatraju da je ovo jasan znak da su pregovori s PSG-om u završnoj fazi i da bi Kylian mogao potpisati novi ugovor.

Ipak, nikakva odluka još nije donijeta i ostaje nam da sačekamo šta će se desiti.

Oglasi

Zbog ponude PSG-a više ništa neće biti isto

Francuski velikan PSG čini apsolutno sve kako bi u svojim redovima zadržao fenomenalnog napadača Kyliana Mbappea i odlučili su da mu ponude nestvarnih 150 miliona eura za dvogodišnji nastavak saradnje.

Kylian Mbappe je slobodan igrač na kraju ove sezone. Uveliko se u španskim medijima najavljivao njegov potpis za Real Madrid, ali PSG niti u jednom trenutku nije odustao od sjajnog napadača.

Zbog 23-godišnjeg fudbalera francuski velikan spreman je izdvojiti zaista nestvarni cifru, čak 150 miliona eura za dvije godine ugovora.

Tako barem tvrdi ugledni novinar Guillem Balague. On ističe da je PSG spremio ovaj novac za samo dvije godine ugovora i to je cifra koja se ne pamti u svijetu fudbala.

S druge strane jasno je da Mbappe želi u Real Madrid. Kraljevi su mu navodno ponudili oko 30 miliona eura godišnje, ali Francuz pokušava pregovorima izvući više novca od tima iz Madrida.

Cifre koje se vrte oko Mbapppea zaista su nevjerovatne i bit će interesantno vidjeti kakvu će odluku ovaj čudesni napadač donijeti o nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Izvjesno je da su u igri za njegov potpis samo PSG i Real Madrid. Odluka nije nimalo lagana, a sve bi trebalo biti odlučeno već početkom ljeta.

Kylian Mbappe je u dresu tima iz Pariza u proteklih pet godina odigrao 209 utakmica i ima učinak od 160 golova i 81 asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE