4

Komentari (4)

YouTalkinToMe
Ovo je ona glupa dodjela koju su osnovali ego paćenik ronaldo i njegov agent jorge mendes. I od kada je počela dodjela 2011, svake godina za najboljeg agenta se proglasi mendez a za igrača ovaj paćenik. Za deset godina mino raiola samo jednom osvojio nagradu za najboljeg agenta a messi samo jednom za najboljeg igrača, i još prošle godine sebe izabrao za najboljeg igrača stoljeća. Sva svrha je bila da kada on ode u penziju da ima najviše individualnih nagrada, pa onda došao na ideju sa svojim agentom ovakve dodjele.
hake
Yebo majku alaj ovi gadni smrdljivi sheikovi kupuju nagrade, pa ovo je postalo toliko providno i degutantno za gledat i čitst. Čuj Mbappe ispred Lewe, ko fol on bolji. Arape treba zbrisat sa mape nogometa.
krems_krems12
E cuj Mbape hahaha. Valjda se dobro pokazao na FIFA igrici ovom šejku pa zato su njega proglasili kao najboljim. Otisao je ovaj fudbal u tri lijepe...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.