Kylian Mbappe ekspresno otišao iz Pariza

Čim je to mogao učiniti

Kylian Mbappe ekspresno otišao iz Pariza

Midhat Šljivak

Kylian Mbappe otpisan je u PSG-u i klub uveliko traži rješenje za njegov odlazak. Napadač je već odbio otići u Saudijsku Arabiju u najvećem transferu ikad i silno želi u Real Madrid. Trenutno trenira u grupi otpisanih fudbalera, ali je danas napustio Pariz i avion se zaputio u nepoznatom pravcu.

Kylian Mbappe napustio je danas Pariz. On je prethodnih dana trenirao s igračima koji su otpisani, a kako su svi dobili slobodan vikend, Mbappe je istog trenutka otputovao iz grada.

Nije poznato kamo se sjajni napadač zaputio. Nije realno da se radi o bilo kakvom transferu već je vjerovatno u pitanju mini odmor.

Mbappe bi se u grupi otpisanih trebao ponovo pojaviti već u ponedjeljak kada se nastavljaju s treninzima, ali njegova epizoda u prvom timu već je završena i klub ga se svim silama želi riješiti.

Oglasi

Kylian Mbappe sprema nezapamćen presedan u svijetu fudbala - Na terenu ga nećemo vidjeti dosta dugo

Kylian Mbappe dobio je nestvarnu ponudu od Al Hilala iz Saudijske Arabije. Ovaj klub mu je ponudio 700 miliona eura za jednu sezonu, dok je PSG-u ponuđena odšteta od 300 miliona koju je francuski šampion prihvatio.

Ipak, iako je PSG pristao na transfer, Mbappe nema namjeru da igra narednih godinu dana u Saudijskoj Arabiji bez obzira na ponudu od 700 miliona eura. On samo želi u Real Madrid i to je za njega završena priča.

Ako ne postane član Kraljeva iz Madrida, Mbappe je spreman napraviti nevjerovatan presedan u svijetu fudbala. Spreman je kompletnu sezonu odgledati s tribina i na taj način pokazati svima u Parizu da nema namjeru igrati kako oni sviraju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je već donio konačnu odluku i apsolotno nikakva ponuda iz Saudijske Arabije ili nekog drugog kluba neće biti razmatrana. Ova odluka također znači da Mbappea godinu dana nećemo gledati na fudbalskom terenu, što će sasvim sigurno biti velika šteta.

Međutim, on je tako odabrao. Radije neće igrati nego ići u Saudijsku Arabiju i za njega su sve misli uperene ka Real Madridu.

Top Komentari

Nije ni čudo što PSG nema rezultat u Europi.Umjesto gospodskog seljačko sirovo ponašanje vlasnika i uprave.Misle da parama mogu kupiti sve.Prvo ucjene godinu prije isteka ugovora a kad je odbio nude mu rekreativni trećerazredni nogomet za velike pare.Naravno da je odbio pošto nije čovjek budala.Zaradiće on te pare za koju godinu duže.Ali igrački bi još više izgubio.Ovako manje gubi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi