Mbappe sutra u Madridu

Nije ono što mislite

Mbappe sutra u Madridu

Eldar Ganibegović

Marca je danas objavila da je Kylian Mbappe od PSG-a zatražio da napusti klub već u januaru.

Vijest da Kylian Mbappe želi otići veliko je iznenađenje s obzirom da je prošlo samo nekoliko mjeseci otkako je Francuz produžio ugovor s PSG-om.

Ipak, Kylian Mbappe želio bi otići jer nije ispunjeno ništa od obećanja koje mu je uprava kluba dala tijekom ljeta.

Kylian Mbappe je ljetos tražio, među ostalim, transfer napadača "svjetske klase" i prodaju Neymara s kojim nije u najboljim odnosima.

Na dan vijesti koja je zauzela naslovnice u svim većim svjetskim medijima, španski novinari iz Cadena Cope objavljuju da će Mbappe u srijedu otići u Madrid.

Posjeta glavnom gradu Španije, međutim, nema nikakve veze s mogućim prelaskom u Real Madrid, kojemu je ljetos Mbappe bio vrlo blizu.

Oglasi

Kylian Mbappe trebao bi otputovati u Madrid sa saigračima Gianluigijem Donnarummom, Keylorom Navasom i Sergiom Ramosom kako bi gledali borbu bikova.

PSG večeras igra protiv Benfice u Parizu u okviru 4. kola Lige prvaka, a fudbaleri ovog tima sutra najvjerovatnije imaju slobodan dan. 

Događaju će prisustvovati i dva fudbalera Real Madrida, Nacho Fernandez i Dani Ceballos, piše Sport.es.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Eventualnog transfera što se tiče, navodi se kako Mbappe ne želi u Real Madrid. Ofanzivcu su navodno zasmetale reakcije iz Madrida nakon što je ljetos odlučio da ostane u Parizu.

Pod svim tim okolnostima i uzimajući u obzir uslove koje njegov novi klub treba da ispuni kako bi ga doveo u svoje redove, smatra se da bi Kylian mogao pojačati Liverpool koji ga je i ljetos htio dovesti.

Top Komentari

axel42
Pa što onda kenjate??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi