To mu sada najmanje treba: Mbappeova mama izazvala novi haos zbog fotografije iz Katara

Odmah su počele nove špekulacije

To mu sada najmanje treba: Mbappeova mama izazvala novi haos zbog fotografije iz Katara

Endin Čaušević

Kylian Mbappe igra u fantastičnoj formi na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje pokušava sa reprezentacijom Francuske odbraniti tiulu prvaka svijeta što im ide dosta dobro jer su došli već do polufinala. No, u centru pažnje ovaj put našla se njegova mama Fayza Lamari koja je izazvala lavinu komentara zbog fotografije koja se pojavila.

Poznato je da je Fayza Lamari i agentica svom sinu za kojeg ponosno tvrdi da je najbolji igrač svijeta, a prije nekoliko mjeseci bila je u centru pažnje jer je čelnicima Real Madrida dala sulude zahtjeve ugovora za Mbappea od čega na kraju nije bilo ništa.

No, ona je vodila i pregovore s PSG-om koji su na kraju uspješno završeni jer je Mbappe ljetos produžio ugovor do ljeta 2025. godine i postao je jedan od najplaćenijih sportista na svijetu.

Međutim, jasno je da Mbappe nije previše zadovoljan u PSG-u što su pokazali njegovi pojedini potezi na startu sezone koji su ponovo pokrenuli špekulacije da bi on mogao da napusti klub iako je tek produžio ugovor.

Povezivao se ponovo da bi mogao preći u Real Madrid iako ih je "izradio" ljetos, ali jasno je da Florentino Perez neće tek tako odustati od jednog od najboljih igrača svijeta današnjice.

Kako se bliži januarski prelazni rok tako se ponovo bude špekulacije oko Mbappeu i njegovom statusu u PSG-u, ali ni njegova mama Fayza nije previše pomogla da se takve stvari ne dešavaju.

Oglasi

Naime, ovih dana u centru pažnje nalazi se fotografija koja je nastala tokom meča četvrtfinala Mundijala između Francuske i Engleske jer je ona pozirala s jednim navijačem iz Engleske.

No, tu ne bi bilo ništa čudno da on nije i navijač Liverpoola i nosio je dres ovog kluba, a na kraju je ona pristala da se fotografiše s njim i čak je prstom pokazala na grb kluba s Anfielda što je odmah stvorilo haos.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Kada je ovaj navijač objavio fotografiju na Twitteru počela je lavina komentara i špekulacija da je to znak da bi Mbappe mogao karijeru nastaviti u dresu Liverpoola i odjednom su svi počeli pričati ponovo o njegovom mogućem transferu.

Sigurno da Mbappeu te stvari sada najmanje trebaju pred odlučujuće utakmice na Svjetskom prvenstvu, a njegova mama je dobila kritike da nije baš najpametnije postupila zbog poteza na toj fotografiji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1666374721
Pokazuje na pijetla, voli žena piletinu, kakav Liverpool šta vama može naumpasti.
3 0
Nije.bitno
Pijetao Liverpool, pijetao Francuska
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi