Više nema dileme gdje će Mbappe igrati, ostao mu je još samo jedan problem

Pomirili su se s činjenicom da odlazi

Više nema dileme gdje će Mbappe igrati, ostao mu je još samo jedan problem

Endin Čaušević

Kylian Mbappe će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti PSG.

Već je jasno da su male mogućnosti da se Mbappe predomisli i na kraju ostane u francuskom klubu jer je u nekoliko navrata odbio da produži ugovor koji ističe na kraju ove sezone.

Mbappe će tako bez obeštećenja napustiti PSG što će sigurno biti ogroman udarac za Parižane jer je on i ove sezone daleko najbolji igrač ovog tima.

Poznato je da je Mbappe već sve dogovorio s Real Madridom i ukoliko se ne desi neko čudo na kraju sezone će biti i zvanično objavljeno da francuski napadač karijeru nastavlja u kraljevskom klubu.

U Real Madridu već na sav glas pričaju o tome da Mbappe dolazi, ali francuski napadač ne želi još uvijek da se oglašava na tu temu.

Želi čekati kraj sezone iz poštovanja prema PSG-u, no vremena za to je sve manje. Le Parisien je objavio da je Mbappe čelnicima PSG-a saopštio već da odlazi, te da je sada na stalnoj vezi sa svojim agentima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naime, oni pokušavaju da odluče koji je najbolji način da Mbappe saopšti da napušta PSG i prelazi u Real Madrid. Mbappe želi da iz Pariza ode na najbolji način i da se ne zamjeri navijačima, te da ostavi otvorena vrata kluba u slučaju eventualnog povrataka.

Ipak, kako navodi Le Parisien ono što je najvažnije iz svega toga jeste da su već svi svjesni da Mbappe odlazi i da su se pomirili s tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Znao sam ovo još u augustu prošle godine.
3 1
Blibra
Istu pricu vec dvije godine slusamo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije