Stigla je 'bolesna' ponuda za Mbappea - Na stolu je cifra kakva se ne pamti, PSG već rekao 'da'

Al Hilal mu nudi nestvarne cifre

Stigla je 'bolesna' ponuda za Mbappea - Na stolu je cifra kakva se ne pamti, PSG već rekao 'da'

Midhat Šljivak

Rukovodstvo francuskog PSG-a odlučilo je prodati prvu zvijezdu tima Kyliana Mbappea (24) nakon što je odbio potpisati produžetak saradnje. Mbappe je izbačen iz ekipe i stavljen na transfer listu, a stižu i prve informacije o timovima koji su krenuli u proces njegovog dovođenja. Jedna ponuda iz Saudijske Arabije se izdvaja jer nije normalna.

Kylian Mbappe po svemu sudeći više neće nositi dres francuskog prvaka PSG-a. On je izbačen iz ekipe i stavljen je na transfer listu, a klub je ovu odluku donio nakon što je 24-godišnji napadač odbio potpis novog ugovora.

Nije se dugo čekalo na prve ponude i špekulacije o budućnosti francuskog napadača koji se u posljednje vrijeme povezivao s Real Madridom i s kojim navodno ima dogovor da im se pridruži u ljeto naredne godine.

PSG želi da spriječi njegov besplatan odlazak i spremni su ga prodati za 100 miliona eura. Ipak, RMC navodi da je već danas stigla nerealna ponuda iz Saudijske Arabije u kojoj Al Hilal nudi nestvarne cifre za PSG i Mbappea.

Ovaj klub je uz pomoć države spreman prvaku Ligue 1 ponuditi 200 miliona eura za igrača kojem ugovor ističe naredne sezone, ali to nije ništa za ono što nude fudbaleru za jednogodišnju saradnju.

Oglasi

Navodi se kako je Mbappeu na stol stavljeno 400 miliona eura. Toliko mu Al Hilal nudi čistog i neoporezivog novca za samo jednu godinu, nakon koje će ga pustiti besplatno u Real Madrid.

Interes za Mbappea, prema navodima engleskih medija, pokazuje i londonski Chelsea, ali i još jedan neimenovani tim iz Premiershipa.

PSG je trenutno spreman prihvatiti ponudu Al Hilala. Ne zanima ih više nikakav stav Kyliana Mbappea kojeg smatraju izdajnikom i za njega su vrata Parka Prinčeva nakon svega zauvijek zatvorena.

Mbappe navodno ne želi nigdje drugo osim u Real Madrid. Određene informacije navode kako je spreman i presjediti sezonu na tribinama kako bi ostvario svoj cilj i vidjet ćemo šta će se u ovom slučaju desiti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kompletna situacija oko sjajnog napadača je zaista nevjerovatna i bizarna, ali očigledno je konačno došlo vrijeme da se određene stvari raščiste.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Da. I kilu kafe i šećera za mater.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi