Najveća ponuda ikad u fudbalu! Kylianu Mbappeu obećani "Rim, antička Grčka i egipatske piramide"
PSG čini sve kako bi Kylian Mbappe ostao u klubu.

Sve samo da ostane

Najveća ponuda ikad u fudbalu! Kylianu Mbappeu obećani "Rim, antička Grčka i egipatske piramide"

Eldar Ganibegović

Kylian Mbappe ušao je u posljednjih šest mjeseci ugovora s PSG-om. Nije poznato da li će ostati u ovom klubu. Žele ga svi, a PSG čini sve da ga zadrži u svojim redovima.

Od 1. januara Kylian Mbappe ima pravo da pregovara s drugim timovima. Međutim, odlučio je da to ne radi i konačnu odluku će donijeti na kraju sezone.

Real Madrid je najviše zainteresovan za njega, no nijedan klub osim eventualno arapskih ne može da parira PSG-u kada je plaćanje u pitanju. Francuski prvak sada je spremio nevjerovatnu ponudu za ofanzivca.

PSG daje nestvarnu ponudu, o svemu pričao Daniel Riolo

Francuski novinar Daniel Riolo otkrio je kako PSG priprema nestvarnu ponudu za Mbappea. Kompletan iznos bi premašio sto miliona eura po sezoni.

"U ovoj priči o Mbappeu moramo da razjasnimo stvari. S jedne tačke gledišta, imamo ponudu koja fudbaleru donosi stari Rim, staru Grčku i egipatske piramide. Nešto što nikada ranije nije viđeno. To ide dalje od čak sto miliona eura po sezoni.

To je iznos koji nijedan drugi klub ne može platiti. Bit će i beneficija za brata, za porodicu, za sve. Za agenciju koju njegova majka želi da osnuje. Da budem iskren, to je nevjerovatno.

Oglasi

S druge strane, imamo nešto normalno kada govorimo o Real Madridu. Normalna plata za fudbalsku zvijezdu. Recimo 30 miliona, možda malo više.

I ne bi bio kralj kluba. U suštini, to bi ga spustilo na zemlju. Mbappe je sada uhvaćen u sredini i mora da bira. Ovo su opcije. Ako je u pitanju novac...", rekao je Riolo, a prenosi Mundo Deportivo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ostaje samo da se vidi kakvu će igrač odluku donijeti. Ako se radi o novcu jasno je da je PSG prva opcija, no ako je riječ o fudbalskim ambicijama, Real Madrid bi trebao da bude izbor.

Francuski mediji ranije su pisali kako Kylian Mbappe želi što duži ugovor u PSG-u. To bi moglo i da bude odlučujuće u svemu, no sačekajmo ljeto. 

Top Komentari

kali
Ostani u PSG I sve ces živo osvojiti u Francuskoj, ali ligu šampiona nikad. Mjenjaj klub.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi