Kylian Mbappe i David Beckham uhvaćeni "na djelu" - To bi trebalo značiti samo jedno!
Spominje se kako je David Beckham nagovarao Kyliana Mbappea da pređe u Real Madrid.

Dvije velike zvijezde

Kylian Mbappe i David Beckham uhvaćeni "na djelu" - To bi trebalo značiti samo jedno!

Eldar Ganibegović

Kylian Mbappe na ljeto će ponovo morati donijeti veliku odluku - otići iz PSG-a ili ostati. Stoga se prati svaki njegov korak. Sada je viđen s Davidom Beckhamom i fanovi smatraju da bi to u kontekstu potencijalnog transfera Mbappea trebalo značiti samo jedno.

Nova zima i nova drama oko Kyliana Mbappea. Francuska zvijezda je ušla u posljednjih šest mjeseci ugovora s PSG-om i ima pravo da pregovara s drugim klubovima. 

Do ljeta ofanzivac mora donijeti novu veliku odluku, a to je da li ostati ili ići. Mnogi klubovi ga žele, no ako je neki tim najrealnija opcija, onda je to svakako Real Madrid.

Bekham ga nagovarao da pređe u Real Madrid?

David Beckham i Kylian Mbappe zajedno su bili na utakmici između Cleveland Cavaliersa i Brookyln Netsa u četvrtak uveče u Parizu u Accor Areni.

Cleveland je poprilično glatko stigao do pobjede protiv Netsa rezultatom 111:102. Na tribinama je bilo oko 15.000 navijača.

Bilo je prisutno i dosta drugih sportskih zvijezda. Prisustvovali su i legenda brazilskog fudbala Ronaldo, Mbappeov saigrač Gianluigi Donnarumma i bivši najkorisniji igrač NBA finala, Tony Parker.

Oglasi

Njih dvojica viđeni su i prije treninga u četvrtak. Špekuliše se da ga je David Beckham nagovarao da izabere Real Madrid i na ljeto pojača ovaj tim, no zvaničnih i preciznih informacija o tome ipak nema.

Podsjetimo, PSG je prošle sedmice pobjedom protiv Toulousea osvojio trofej francuskog Superkupa. Nakon te utakmice u kojoj je bio i strijelac, Mbappe je kazao kako odluku još nije donio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Prije svega moram reći da sam veoma motivisan. To je vrlo važno. Imamo titule koje moramo juriti i jednu smo evo već osvojili. Poslije toga ću da donesem konačnu odluku", kazao je Francuz.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi