Ma kakav Real! Otkriven je Mbappeov klub za narednu sezonu: "Već smo mu doveli dvojicu prijatelja"

Ušao je u posljednje mjesece ugovora s PSG-om

Ma kakav Real! Otkriven je Mbappeov klub za narednu sezonu: "Već smo mu doveli dvojicu prijatelja"

Admin Čaušević

Kako sada stvari stoje Kylian Mbappe neće igrati u Real Madridu naredne sezone. U to je ubijeđen Luis Fernadez, bivši fudbaler i nekadašnji trener PSG-a koji je otkrio svoju viziju budućnosti možda i najboljeg igrača današnjice. 

Pitanje budućnosti Kyliana Mbappea i dalje je vrlo aktuaelno. Otkako je 1. januara 2024. otvoren rok za pregovore s bilo kojim klubom glasine o njegovoj budućnoti su sve učestalije.

Ipak, Fernandes smatra da će Mbappe ostati na Parku prinčeva i sljedeće sezone. Otkrio je i zašto to misli uz neke vrlo zanimljive detalje.

"Da, ostat će u PSG-u. Koji mu je najdraži klub? Pariz! Kad slušam svačije izjave, od predsjednika PSG-a, koji preuzima inicijativu i govori na tu temu", počeo je Fernades te nastavio:

"Doveli smo Randala Kolo Muanija i Dembelea, koji su prijatelji koje je Kylian želio imati uz sebe. Mislim da će Kylian Mbappe ostati u PSG-u."

Oglasi

Fernendez nije bilo ko, on je osoba vrlo bliska pariškom klubu i ljudima poput Al Khelaifija ili Luisa Camposa, ključnima u pregovorima sa Mbappeom pa njegove riječi itekako imaju težinu.

Fernandes i Mbappe se odlično poznaju

Mnogi Mbappea vide kao budućeg člana Real Madrida, ali nakon osvojenog Superkupa Španije, Florentino Perez je odlučio stati na loptu.

"Mbappe? Nije trenutak da pričamo na tu temu. Navijači uživaju u igračima koje trenutno imamo", kazao je prvi čovjek Kraljeva.

Jedan od klubova koji je bacio oko na sjajnog Francuza je i Liverpool, ali njegov odlazak na Anfield Road se čini najmanje izvjesnim.

Podsjećanja radi, Mbappe u svom ugovoru s PSG-om ima klauzulu produženja za još jednu sezonu, a na Parku prinčeva su optimistični i vjeruju da će ista biti aktivirana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti