Mbappe pozvao saigrače iz PSG-a na rođendan, a nije ni slutio kakav "poklon" su mu donijeli

Pozirao s dresom, ali...

Mbappe pozvao saigrače iz PSG-a na rođendan, a nije ni slutio kakav "poklon" su mu donijeli

Endin Čaušević

Francuski napadač Kylian Mbappe sinoć je u Parizu proslavio svoj 23. rođendan.

Mbappe je u jednom restoranu u Parizu organizovao rođendansku proslavu na koju je bio pozvan cijeli tim PSG-a, a mnogi su to shvatili kao njegov oproštaj od ekipe jer će na kraju sezone napustiti klub.

Na rođendanu su se pojavili skoro svi članovi prvog tima PSG-a, a njegovi saigrači imali su zanimljiv "poklon" za Mbappea.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija kako Mbappe sa saigračima pozira i drži dres na kojem piše njegovo ime, ali i "2050" i jasno je da i njegovi saigrači žele da on ostane.

Oni su se našalili s Mbappeom i dali mu dres PSG-a s kojim je pozirao, a jasno je da su aludirali na to kao da je on potpisao novi dres s Parižanima i to do 2050. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Image

Ipak, teško je da će se nešto promijeniti što se Mbappea tiče jer je on jasno dao do znanja svima da ne želi produžiti svoju saradnju s PSG-om, te kako stvari stoje na kraju sezone će karijeru nastaviti u dresu Real Madrida.

Top Komentari

bazaorao
i lesi nije došo?
0 1
Sanska_Prangija
Dje mesud?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi