3

Komentari (3)

denimen9
U Realu bi dobio dva šamara, vratio bi se na krilo i šutio i igrao svoj dio
Handofsibir
sve mu ovo prolazi iz razloga sto je domaci, zato nisu ni stedjeli na novcu, a i jedan od razloga zasto ga saigraci moraju trpjeti. Bilo koji klub da je van francuske osjetio bi isto sto i u pocetku Donaruma, kad je morao grijati klupu Navasu, mada Navas je dobar golman, ali dosao je jer mu je receno da ce biti 1.
bk123
Mbape je strašan igrač i veliki potencijal,mislim da je i tome glupo i pričati...ali moje mišljenje je da on nikada neće biti VELIKI igrač jer previše je umišljen,razmažen i nekako mi nije ono za trajanja...moje skromno mišljenje je da neće imati karijeru kao neki VELIKI igrači
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.