Svlačionica PSG-a Mbappeu dala nadimak po jednoj životinji

Otkrili na potpisu

Svlačionica PSG-a Mbappeu dala nadimak po jednoj životinji

Admin Čaušević

Kylian Mbappe želi biti najveća zvijezda u PSG-u i to uopšte ne krije.

Nakon bahatog i sebičnog ponašanja u meču sa Montpellierom na vidjelo je izašlo dosta prljavog veša iz svlačionice PSG-a.

Govorilo se najviše o sukobu Mbappea i Neymara te detaljima koje je Francuz postavio pred pariški klub kako bi produžio saradnju.

Osvajač Mundijala sa Trikolorima je jasno poručio da želi biti najveća zvijezda ekipe i da se sve u igri vrti praktično oko njega jer želi bit najbolji na svijetu.

U nedjelju je PSG protutnjao Lilleom i slavio ubjedljivu pobjedu sa 1:7 uz hat-trick upravo Mbappea koji je interesantno svoj prvi gol postigao već nakon osam sekundi igre.

Poslije utakmice uzeo je loptu sa potpisam svih igrača, a jedan od saigrača je otkrio i koji je Mbappeov nadimak u svlačionici.

Oglasi

"Penguin", the unique nickname given to Kylian in the locker room.  (Photo: @k.mbappe)

Naime, Mbappeov potpis u svlačionici je po Pingvin, a to je otkrio Achraf Hakimi, jedini fudbaler s kojim se Francuz slaže bez problema.

Inače, osim sa Hakimijem Mbappe se dobro slaže i sa Sergiom Ramosom koji je bio mirotvorac prilikom sukoba sa Neymarom poslije meča protiv Montpelliera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Utakmica protiv Lillea je pokazala da je Mbappe zakoapo ratne sjekire sa igračima iz Južne Amerike prije svih Neymarom, a zatim i Lionelom Messijem.

Problemi u raju su riješeni, ali kako to obično biva jedna mala iskra je dovoljna da se sve promijeni. Dešavanja iz prošlosti na Parku prinčeva nas uče da je pitanje vremena kada će se to desiti.

Top Komentari

user1654896791
Po naslovu ja mislio dali mu ime konj ili magarac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi