Mbappe opet pravi problem, našao je razlog za nezadovoljstvo, a sve prati Real Madrid!

Nije mu se svidio posljednji potez PSG-a

Mbappe opet pravi problem, našao je razlog za nezadovoljstvo, a sve prati Real Madrid!

Eldar Ganibegović

Kylian Mbappe ponovo je nezadovoljan i ponovo se spominje njegov potencijalni odlazak iz PSG-a, naročito nakon posljednjeg "prestupa" koji je napravio prvak Francuske.

Poznato je da je Kylian Mbappe pravio probleme i u reprezentaciji Francuske oko prava na lik i djelo, a isto to je juče uradio i u PSG-u.

Klub je bez njegove dozvole koristio njegov lik u promotivnom videu za prodaju karata za narednu sezonu, što se Kylianu nikako nije dopalo.

"Nisu me uopšte informisali oko tog videa i da će koristiti u njemu moju fotografiju. Nisam dao dozvolu da koriste moju fotografiju niti da taj video bude objavljen. PSG je sjajan klub, ali to nije Kylian Saint-Germain", između ostalog je napisao 24-godišnjak.

Poslije njegove pobune PSG je izbrisao taj video, no čini se da mnogo s tim nisu dobili. Francuski mediji pišu da je Mbappe itekako nezadovoljan, te da planira napustiti klub.

Oglasi

Čelnici Real Madrida nisu odustali od Kyliana Mbappea i pomno prate situaciju u kojoj se nalazi fudbaler PSG-a, javljaju mediji na Pirinejima. 

Također, španski mediji su objavili kako Real Madrid nema namjeru da ovog ljeta dovede Mbappea, no imaju jasan plan za budućnost. 

Madridska ekipa bi pokušala da napadne transfer Mbappea u posljednjoj godini njegovog ugovora, kada bi željeli dovesti Francuza bez previše finansijskih napora.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kylian Mbappe, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 180 miliona eura, još uvijek ima ugovor sa PSG-om do ljeta 2025. godine, ali i opciju da tim napusti u ljeto 2024.

Ostaje da se vidi da li će Kylian Mbappe završiti ugovor sa PSG-om ili će moći da napusti parisku grupu mnogo ranije. Posljednji potez PSG-a, kao i novo razočarenje u Ligi prvaka idu u prilog tome da bi Mbappe ranije mogao napustiti glavni grad svoje zemlje. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti