Zna se i na koliko sezona će Mbappe produžiti ugovor s PSG-om!

Odbio Real Madrid u posljednji trenutak

Zna se i na koliko sezona će Mbappe produžiti ugovor s PSG-om!

E. Čaušević

Francuski mediji objavili su danas da je Kylian Mbappe odlučio na kraju ostati u PSG-u.

Mbappe se već mjesecima povezuje s prelaskom u Real Madrid i činilo se da je to već gotova stvar, ali francuski napadač se predomislio u posljednji trenutak.

Mediji u Francuskoj objavili su da je Mbappe odbio ponudu Real Madrida i da je Florentinu Perezu poručio da neće doći na Santiago Bernabeu, te da je odluka da produži ugovor s Parižanima.

Iako je Mbappe odbio nekoliko ponuda PSG-a za produženje ugovora sada se predomislio i jasno je da će postati jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu.

L'Equipe je prije nekoliko trenutaka objavio da je Mbappe već saopštio čelnicima PSG-a da će produžiti svoj ugovor i da je tu sve riješeno.

Također, Mbappe će produžiti ugovor na tri sezone, ali još uvijek nije poznato koliko će PSG novca izdvojiti za ovaj poduhvat iako je svima jasno da se radi o zaista ogromnoj sumi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako su svi već vidjeli Mbappea u dresu Real Madrida na kraju je on iznenadio Pereza odlukom da ostane u PSG-u što je zaista malo ko mogao očekivati.

Očekuje se da će Mbappe nakon večerašnje utakmice protiv Metza saopštiti zvaničnu odluku, a već je u Parizu spremna i velika zabava povodom ostanka u klubu jednog od najboljih igrača svijeta.

Top Komentari

user1650229672
Nedostajace nama fudbal iz 2000 tih do 2012 kad su bila veca imena velike zvijezde malo novca igralo se srcem za klub malo mi je drago iako sam fan Reala cijeli svoj zivot sto je pokazo svoje pravo lice izabro novac na zalost novac igra uloge u svemu zivio ronaldo ronaldinho rivaldo raul zidane del piero itd mnoge zvijezde gde smo uzivalinu fudbalu naravno jedan od mojih omiljenih igraca toti ima njih jos samo da ne smaram znaju to generacije malo starije pozdrav
4 1
axel42
Kakav glup klub! Čuj praviš slavlje što TVOJ igrač produžuje ugovor! Praviš slavlje, što ćeš svom igraču godišnje davati oko 50 mil. plus njegovom mami, neni, strini, tetki bla. bla. bla! Koja šprdačina od kluba, još praviš party zbog toga!! Valjda se sramotiš a ne hvališ!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi