Al Khelaifi poslao žestoku poruku Mbappeu: "Nećeš to uraditi!"

Predsjednik PSG-a je bio jasan i glasan

Al Khelaifi poslao žestoku poruku Mbappeu: "Nećeš to uraditi!"

Admin Čaušević

Izgleda da je Nasser Al Khelaifi umoran od ponašanja Kyliana Mbappea te je francuskom superstaru prilikom predstavljanja Luisa Enriquea poslao glasnu poruku.

Luis Enrique je u srijedu imenovan za novog trenera PSG-a, ali ko zna da li će u novoj sezoni trenirati Kyliana Mbappea, sigurno jednog od najboljih igrača na svijetu.

Mbappe je uzburkao strasti na Parku prinčeva odlukom da pošalje e-mail klupskom rukovodstvu u kojem je naveo da neće produžiti ugovor.

Od tada se špekuliše i nagađa o njegovoj budućnosti, ali 240 miliona eura bonusa na potpis koliko traži Mbappe je krupan zalogaj za većinu klubova.

Na Parku prinčeva bivši fudbaler Monaca ima sve što poželi, međutim izgleda da svemu dolazi kraj jer je Al Khelaifi pred svog najboljeg igrača postavio jasan ultimatum.

Ili će Mbappe ovog ljeta produžiti ugovor ili će biti prodat te da sigurno neće otići kao slobodan igrač. To je poruka katarskog šeika koji kako je sam rekao ne želi besplatno ostati bez najboljeg igrača svijeta.

Oglasi

"Moja pozicija je veoma jasna. Ne želim da je stalno ponavljam. Ako Mbappe želi ostati morat će potpisati novi ugovor. Ne želimo da besplatno izgubimo najboljeg igrača svijeta", rekao je Al Khelaifi te nastavio:

"To je nemoguće. Rekao je da nikad ne bi otišao bespaltno, ako je danas promijenio moje mišljenje to nije moja krivica."

"Ne želimo da besplatno izgubimo najboljeg igrača na svijetu. To je veoma jasno. Mislim da ste čuli ono što ste željeli."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je trenutno na odmoru, a ostaje da se vidi kako će biti dočekan na Parku prinčeva, prvenstveno od strane navijača.

Osim Real Madrida jedini od evropskih velikana koji je do sada pokazao interes za Mbappea je Liverpool i Redsi su navodno spremni platiti čak 250 miliona eura plus bonusi.

Top Komentari

user1676313114
Cijela direkcija sportsport.ba na aparatima... ne ide u barcu ni on ni Arda Guller....sta perez radi nije humano... HALA MADRID
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi