Saudijci mu nude 80 miliona eura, postavili uslov koji bi uništio zauvijek njegovu vezu s Wandom

Zna se zašto su to uradili

Saudijci mu nude 80 miliona eura, postavili uslov koji bi uništio zauvijek njegovu vezu s Wandom

Endin Čaušević

Mauro Icardi protekle sezone briljirao je na posudbi u Galatasarayju, ali se početkom ovog mjeseca vratio ponovo u PSG. No, Icardi je samo jedan u nizu od igrača koji na stolu ima ponudu iz Saudijske Arabije, ali ukoliko Argentinac pristane na potpis ugovora to će značiti da je njegova veza s Wandom zauvijek uništena.

Icardi s PSG-om ima ugovor na još godinu dana, ali je jasno da ni u narednoj sezoni neće biti u prvom planu francuskog kluba. Proteklu sezonu igrao je u Galatasarayju na posudbi što je bio odličan izbor jer je briljirao u Turskoj.

No, po isteku posudbe je ponovo igrač PSG-a, ali prema svemu sudeći ne još dugo. Icardi ima na stolu ponudu Milana, ali i jednog kluba iz Saudijske Arabije koji mu nudi pravo bogatstvo za dvogodišnji ugovor.

U pitanju je Al Shabab koji je spreman da kupi Icardija od PSG-a, a argentinskom napadaču navodno za dvogodišnji ugovor nude čak 80 miliona eura što je ponuda koja se zaista teško odbija.

Također, Al Shabab bi platio i 20 miliona eura odštete PSG-u, a Icardijeva prodaja bi bila jedan problem manje za čelnike francuskog kluba.

Oglasi

Međutim, argentinski mediji navode da ponuda koju je Icardi dobio Al Shababa nije baš tako jednostavna jer su Saudijci postavili pred njega jedan jedini uslov koji se tiče njegovog privatnog života.

Navodno, Al Shabab ne želi da Icardi u S. Arabiju dovodi Wandu Naru s kojom se ponovo pomirio jer smatraju da se ona ne bi uklopila u život i zakone koje se odnose na žene u toj zemlji.

Icardi i Wanda svako nekoliko mjesece naprave neki skandal i Saudijci ne žele da se to dešava u njihovoj zemlji. Oni nemaju ništa protiv da Icardi i Wanda ostanu u vezi, ali ne žele da žive zajedno i da ona posjećuje Argentinca u S. Arabiji.

Jasno je da ukoliko Icardi prihvati ponudu Al Shababa to bi vjerovatno bio i kraj njegovog odnosna s Wandom za sva vremena jer je ona bijesna zbog zahtjeva čelnika ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Wanda više nije njegova agentica i nije zadužena za pregovore, ali smatra da je uslov koji su postavili Icardiju sramotan i da će on sigurno zbog toga odbiti ugovor.

Icardi se još uvijek nije izjasnio i dao odgovor na ponudu što znači da nije siguran šta treba da uradi. Bira između 80 miliona eura i svoje veze s Wandom koja je ionako poljuljana, a da li će oni izdržati ovu kušnju ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi