Pobuna na Parku prinčevu: Igrači digli glas, Mbappeu došao kraj, Al Khelaifi lupio šakom o stol!

Totalni raskol u PSG-u

Pobuna na Parku prinčevu: Igrači digli glas, Mbappeu došao kraj, Al Khelaifi lupio šakom o stol!

Admin Čaušević

Izgleda da su svi u PSG-u siti i umorni od ponašanja Kyliana Mbappea, a posljednja dešavanja govore da je i konačno pariški klub odlučio da stane u kraj francuskom superstaru.

Kylian Mbappe je svakako među najboljim igračima svijeta, međutim njegovo ponašanje da je "veći od kluba" je počelo da uzima maha.

Kada je produžio saradanju Francuz je dobio mnoge benefite, ogromnu platu te je postao prvo ime u svlačionici, a vrlo često bi znao i pretjerivati u svom ponašanju.

Sve to je počeo da uzima maha. Situacija je navodno kulminirala danas jer su igrači počeli žaliti Nasseru Al Khelafiju i digli su neku vrstu pobune protiv Mbappea.

Oglasi

Pojedini inostrani mediji izvještavaju da se čak šestorica igrača, od kojih su dvojica novih, požailo Khelafifiju na Mbappeovo ponašanje te da je vrijeme da mu se stane u kraj.

Posljednjih dana Milan Skriniar, Marco Asensio, Maneul Ugarte i Hugoe Ekitike su novi fudbaleri koji su stigli u svlačionicu PSG-a.

Istovremeno i PSG je odlučio da uzvrati udarac Mbappe te je Francuz izbrisan sa postera za najavnu utakmicu protiv Al Nassra za kojeg nastupa njegov idol Cristiano Ronaldo.

PSG će 25. juna gostovati Al Nassru, a s obzirom da je izbrisan sa postera upitno je da li će Mbappe uopšte putovati na turneju u Saudijsku Arabiju.

Konačno su i na Parku prinčeva lupili šakom o stol te su poslali jasnu poruku Mbappeu da se nemaju namjeru dovesti u situaciju da zavise od njega.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjećanja radi, Mbappe je poslao pismo PSG-u u kojem je naveo da nema namjeru produžiti ugovor te da sljedećeg ljeta planira otići besplatno.

Al Khelaifi je već kazao da nema namjeru Francuza pustiti besplatno i da će ga prodati ako ne produži saradnju. Za sada su jedino dva kluba u igri za potpis, Liverpool i Real Madrid.

Top Komentari

Manager
Postedjen prijateljske utakmice.. Čauš obrno pricu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije