Jedan telefonski poziv je Mbappeu bio dovoljan da napravi najbahataiji potez do sada

Nerealan zahtjev

Jedan telefonski poziv je Mbappeu bio dovoljan da napravi najbahataiji potez do sada

Admin Čaušević

Sa odmora u Miamiju Kylian Mbappe je obavio telefonski poziv te će zbog nevjerovatnog uslova ponovo poprimiti epitet najbahatijeg dečka u svijetu fudbala. Razlog je svakako novac. 

Treću godinu zaredom, Kylian Mbappe je u centru pažnje. Sve je počelo slanjem pisma PSG-u u kojem objašnjava da želi ostati još jednu godinu, ali da ne planira aktivirati opciju produženja ugovora nakon 2024.

Potencijalna dostupnost Mbappea ovog ljeta nije bila u planu Real Madrida, a francuski napadač zasad još uvijek nije dio programa kad je riječ o jačanju ekipe Kraljevskog kluba.

U Real Madridu misle da je Mbappe tip fudbalera koji je postao zarobljenik novca i da uglavnom o tome razmišlja francuski suprstar.

[related]https://www.instagram.com/p/CuFIg0SsHis/?hl=en[/related]

Oglasi

Problem koji je Mbappe pronašao je to što je zlatni kavez u kojem je živio posljednjih godinu dana značio odricanje od najvažnijih trofeja i individualnih nagrada.

Ono u što nema dileme je to da je napadač najplaćeniji fudbaler na svijetu zahvaljujući različitim konceptima koji idu ruku pod ruku s modernim nogometom, poput bonusa za potpis, obnove ugovora i svega što možete zamisliti.

Sve to znači višemilionska zarada za Francuza koja ne bi bila ista da jednog dana postane igrač Real Madrida.

Vrlo vjerovatno samo njegova majka Fayza Lamari, predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi i sam igrač znaju koliko MBappe zarađuje, ali iz izvora bliskih Realu ugledna Marca je saznala da Mbappe zta potpis želi 240 milijuna eura na ime bonusa.

U Real Madridu ne vjeruju da će ovog ljeta potpisati Mbappea i da će ga dobiti samo ako potpiše predugovor nakon što bude mogao pregovarati od 1. januara 2024.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako su za Marcu potvrdili izvori unutar kluba, Mbappe neće doći na Bernabeu ovog ljeta.

I dok je Real Madrid odustao Liverpool je navodno spreman izdvojiti 300 miliona eura za Francuza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
Pa nek ide kod arapa, ako je već postavio prioritete tako da mu je keš na prvom mjestu.
1 0
Ss.ba
Plati pa se klati. Nista ovo nije nerealno poslije bacenih 220 miliona za Nejmara.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi