Od prvog januara može potpisati za koga želi i Kylian Mbappe je već donio odluku
Kylian Mbappe ništa neće potpistivati u januaru.

PSG u neizvjesnosti

Od prvog januara može potpisati za koga želi i Kylian Mbappe je već donio odluku

E. Ganibegović

Igrači koji ulaze u posljednjih pola godine ugovora mogu pregovarati s drugim timovima i potpisati predugovor, a takav je slučaj i s Kylianom Mbappeom.

Deja vu od prije dvije godine. Kylian Mbappe dolazi do kraja ugovora s PSG-om i nagađa se gdje će nastaviti karijeru.

Francuska zvijezda ugovor s Parižanima ima do 2024. godine, no još uvijek se ne nazire odgovor na pitanje gdje ćemo ga gledati od naredne sezone.

Od prvog januara ovaj fudbaler imati će pravo da pregovara s drugim timovima i da potpiše predugovor, no već je donio odluku koja će se svidjeti svima u Parizu.

Naime, Kylian Mbappe je odlučio da ništa neće potpisivati u januaru mjesecu, nego će čekati kraj sezone kako bi donio odluku o nastavku karijere.

Real Madrid ili PSG

Ponovo se za njegovo ime najviše veže Kraljevski klub, Real Madrid, no iz ove je perspektive jako teško reći da li će ili ne Mbappe otići put španske prijestolnice.

Oglasi

Francuski novinari prenose kako je želja fudbalera da produži ugovor, ali da on bude što dugoročniji, tipa na pet godina.

Ostaje da se vidi kakav će dogovor (ili neće) postići PSG i Kylian Mbappe, te gdje će ovaj fudbaler na kraju nastaviti karijeru. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Kylian Mbappe je 2017. godine stigao iz Monaca na posudbu, da bi godinu dana kasnije prešao u PSG za iznos od 180 miliona eura.

Već mu je 25 godina, a nikada nije uspio da osvoji Ligu prvaka niti Zlatnu loptu, što su mu mnogi predviđali kada je došao na veliku scenu. 

Top Komentari

topnik1980
Evo opet ovog sto misli da je pele
0 0
topnik1980
Evo opet ovog sto misli da je pele
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi