Bh. napadač sinoć gledao PSG uživo, ali ni slutio nije kakav trenutak će snimiti na Parku Prinčeva

Noć za pamćenje u Parizu

Bh. napadač sinoć gledao PSG uživo, ali ni slutio nije kakav trenutak će snimiti na Parku Prinčeva

E. Čaušević

U većini evropskih liga trenutno je zimska pauza i fudbaleri su dobili konačno zasluženi odmor. Neki od njih to su iskoristili da s provedu vrijeme s porodicom i negdje otputuju, a takav potez napravio je i bh. napadač Jasmin Mešanović kojem mnogi zavide zbog sinoćnjih objava na Instagramu.

Jesenji dio sezone završen je u većini evropskih liga, te će igrači dobiti barem desetak dana odmora prije početka priprema za drugi dio.

Jasno je da će oni svi željeti to vrijeme da provedu sa svojim porodicama, a sigurno je da će biti i dosta objava na društvenim mrežama s egzotičnih destinacija gdje su vremenske prilike trenutno dosta bolje nego u Evropi.

Na pauzi se nalazi i povremeni bh. reprezentativac Jasmin Mešanović koji je odlučio s porodicom da otputuje za Francusku.

Mešanović je sa suprugom i sinom posjetio Pariz, te je iskoristio priliku da sinoć prati utakmicu PSG-a i Metza što je sigurno posebno iskustvo.

Oglasi

Nekadašnji napadač Zrinjskog putem Instagrama je pokazao da se nalazi na Parku Prinčeva, a tokom meča uspio je da snimi gol o kojem priča cijela Evropa.

   Jasmin Mešanović nije mogao u boljem trenutku upaliti kameru.

Naime, Mešanović kao da je znao šta će se desiti kada je upalio kameru jer je uspio da snimi spektakularan pogodak kojeg je u 60. minuti postigao Kylian Mbappe, a upravo ovaj ugao najbolje pokazuje kakvu majstoriju je izveo napadač PSG-a.

Mešanović je s porodicom uživao u odličnoj fudbalskoj predstavi, a sigurno da je to bilo i sjajno iskustvo za njegovog sina jer je na djelu gledao jednog od najboljih igrača svijeta.

Mbappe ih nije iznevjerio i odigrao je fantastičnu utakmicu, te je zabio dva gola. No, detalj iz 60. minute još dugo će se prepričavati.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1Ed45St-XP/[/instagram]

Što se tiče Mešanovića on je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Kisvarde odigrao 12 mečeva u prvenstvu, te je zabio tri gola i dodao jednu asistenciju. Prošlog mjeseca propustio je nekoliko utakmica zbog problema s povredom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi