8

Komentari (8)

EdisM25
Prodesionalnoj je to odradio. A ne kao neku igrac (Dembele) da bojkotuju i ne idu na trening ako ih klub ne zeli prodati
Emin_Podzic
Rizik za igraca ako ne potpise ugovor
Mele
Momak je dobar igrac, ali 200 miliona, ne vrijedi ni pola od toga. Haaland onda vrijedi 300 sigurno, iduce godine moze uzeti bonus bar 30 miliona ako ode gratis, a Psg pusi i vlasnici bogati koji se seru na pare.Jedina utjeha moze biti liga prvaka, ako to uzmu, imaju bar 100 miliona zarade.
user1613424508
A pjanic nesto zagonetan koda se nesto desava a ne objavljujete
emanuelmacron
ostaje i dalj kao tariguz nizozemcu,ali bitna je lova
f0restinho
Kakvi glupani mozes sad uzeti 200m a sljedece godine free, gdje ona Fifa zar nisu rekli da PSG mora zaraditi 150m od transfera????????? MRŠ kaznjavaju Romu, Inter itd a P$G ni rijeci fuj fuj.
Mostarac1602
Moj drug vazda su kaznjavali one koji su slabiji,neće nikad kazniti onog što ima previše para i svega
WOLF20
Hoce li biti jos kakva vijest za Pjanica veceras? Pitam za jarana :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.