Ne može bez njega: Mbappe i na gala večeri gleda mečeve budućeg kluba i to preko mobitela

Internetom kruži nevjerovatan snimak

Ne može bez njega: Mbappe i na gala večeri gleda mečeve budućeg kluba i to preko mobitela

A. Čaušević

Kylian Mbappe je možda i najbolji igrač današnjice. Iako još uvijek čeka na zvanično prizanje da može ponijeti taj epitet jasno je da sjajni Francuz polako, ali sigurno preuzima primat na fudbalskoj sceni. 

Mbappe već nekoliko godina igra za PSG, a upitno je do kada će to biti slučaj. Blizu odlaska je bio prošlog ljeta kada se i državna vlast Francuske digla na noge. Urgirao je i predsjednik Emmanuel Macron i zadržao ga na Parku prinčeva.

Svjetski superstar je bio nadomak potpisa za Real i to kao slobodan igrač i gneralni dojam je da je pitanje dana kada će zaigrati za popularne Los Blancose.

Društvenim mrežama je počeo kružiti snimak koji možda na idealan način opisuje koliko je zapravo Mbappeu stalo do madridskog kluba.

Naime, Mbappe je sa nekim od saigrača iz PSG-a bio na gala večeri, ali umjesto da uživa u druženju, upalio je mobitel i gledao utakmicu.

Oglasi

Riječ je o susretu četvrtfinala španskog Kupa Kralja između Real Madrida i Atletico Madrida koju su Los Blancosi dobili teškom mukom i to nakon produžetka.

Jorgnadžije su vodile golom Alvaro Morata, ali su Rodrygo u finišu te Benzema u dodatnih pola sata pogađali za 2:1.

Mbappe nikada nije krio svoje simpatije prema Realu, za taj klub navija još od djetinjstva i sigurno je da se jednog dana vidi na stadionu Santiago Bernabeu.

Na nedavnoj turneji u Saudijskoj Arabiji prilikom druženja sa navijačima jedan od fanova mu je dobacio da dođe u Real.

Fantastični Francuz je na sve reagovao dizanjem palca prema gore što su mnogi protumačili kao odobravanje takvog transfera. 

Ipak, postavlja se pitanje koliko je Florentino Perez zagrijan za 24-godišnjaka, pogotovo zbog načina na koji je prošlog ljeta izigrao sve u madridskom klubu i potpisao novi ugovor sa PSG-om.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi