Jeziva poruka navijača Atletica pred madridski derbi: Objesili su lutku zvijezde Reala na mostu
Jutro je donijelo jezive scene na jednom od madridskih mostova, a meta je Vinicius Junior (Foto: Twitter)

Nestvarne scene

Jeziva poruka navijača Atletica pred madridski derbi: Objesili su lutku zvijezde Reala na mostu

M. Šljivak

Real Madrid i Atletico večeras na Santiago Bernabeu igraju gradski derbi u četvrtfinalu Kupa kralja, a pred ovaj meč na madridskim ulicama osvanula je jeziva i brutalna poruka koju su ostavili navijači Atletica.

Real Madrid će u derbiju četvrtfinala Kupa kralja ugostiti gradskog rivala Atletico, a pred ovaj duel navijači Jorgandžija su se odlučili na jezivu najavu utakmice.

Na jednom od madridskih mostova objesili su lutku s likom brazilskog fudbalera Viniciusa Juniora i iznad nje su istakli transparent.

"Madrid mrzi Real".

Jeziva poruka navijača Atletica prema Realu i Viniciusu Junioru

Ova jeziva scena šokirala je sve, posebno navijače Real Madrida koji ne mogu da vjeruju da su se njihovi rivali odlučili na ovakav potez.

Ne viđaju se ovakve scene često pred velike evropske derbije, ali očigledno se vremena mijenjaju i više nas ništa ne može iznenaditi.

Oglasi

Vinicius Junior je česta meta protivničkih navijača. Rasistički su ga vrijeđali, gađali bananama zbog čega su klubovi dobijali određene kazne.

Ovaj potez navijača Atletica neće donijeti kaznu klubu. Razlog je naravno što ništa nisu napravili na stadionu i bit će interesantno vidjeti hoće li ove jezive scene prenijeti i na tribine.

Zbog svega treba očekivati veoma vruć madridski derbi. Real kao favorit ulazi u meč, ali Atletico se u posljednje vrijeme probudio i vezao je dva uzastopna trijumfa.

Vinicius Junior će nakon svega sigurno biti u centru pažnje u večerašnjem meču i pitanje je kako će mladi Brazilac reagovati na potencijalne uvrede s tribina.

Derbi Reala i Atletica igra se večeras od 21 sat na stadionu Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pa svakako u tom prljavom i poganom gradu ništa normalno nema!Od navijača do klubova!Pljuc
2 5
denimen9
Nakon Moskve i zapadnog Mostara, potrebna je i denacifikacija dijela Madrida izgleda.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti