PSG-ov očajnički potez protiv Real Madrida

Detalj koji nije promakao

PSG-ov očajnički potez protiv Real Madrida

Admin Čaušević

PSG i Real Madrid vode otvoreni verbalni rat zbog Kyliana Mbappea. 

Real Madrid je siguran da će uspjeti dovesti Mbappea i to besplatno kada mu istekne ugovor, dok u PSG-u poteze Kraljeva smatraju nekorektnim što je u izjavama potvrdio i Leonardo.

"U Madridu vam to neće priznati, ali oni već dugo rade na tome da besplatno dovedu Mbappea iz Pariza. Stalno javno istupaju kako bi dali do znanja što žele, već dvije godine to rade. Trebalo bi ih kazniti. Time pokazuju manjak poštovanja prema Mbappeu. On nije običan igrač, nego jedan od najboljih na svijetu. Svi uz uprave Reala stalno govore o Mbappeu, to je čisto nepoštovanje", rekao je Leonardo.

Verbalni rat se preselio i na društvene mreže. Nakon što su Francuzi pobijedili Španiju (2:1) i osvojili Ligu nacija PSG je napravio i pomalo očajnički potez prilikom objave Mbappeove fotografije.

Kao što se može vidjeti Mbappe je poslije pobjede nad Španijom fotografisan kako slavi, dok se u pozadini nalazi zastava Real Madrida.

Oglasi

FS Francuske je na društvenim mrežama postavio "normalnu" fotografiju, dok su u PSG-u prilikom čestitki Mbappeu odlučili da "izrežu" dio sa zastavom Reala tako što su uvećali desetku Trikolora.

Na drugoj strani Mbappe je odlučio da bude maksimalno korektan i nije želio da šalje bilo kakve poruke te je objavio fotogafiju kako ljubi trofej Lige nacija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nema sumnje da će saga trajati i u narednim mjesecima. U PSG-u se nadaju da se dešavanja van terena neće odraziti na Mbappea i njegovu igru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asina
Čuj PSG i Leonardo se bune na nekorektnost Reala.Pa šta već isto Leonardo uradio Milanu sa Donarumom,a evo sada i sa Kesijem.
12 0
Mahatma.Barbie
Psg objavio fotografiju slikanu iz drugog ugla hajvanu. Na fotografiji koju je Mbappe objavio nema suca.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi